

Directions
Pomešati sir i margarin isečen na listiće. Masu lepo izmešati.
Šunku iseći na kockice. Šargarepu obariti u slanoj vodi, da ne bude previše kuvana da se ne raspadne. Iseckati na kockice. Spanać obariti u slanoj vodi. Dobro ocediti i iseckati sitno.
Smesu od sira i margarina podeliti na 3 jednaka dela: Prvi deo: staviti ajvar i alevu papriku. Drugi deo: staviti spanać. Treći deo: staviti šunku i šargarepu.
Izmešati viljuškom da se dobije kremasta smesa.
Na poslužavniku staviti samolepljivu foliju. Staviti prvi deo smese,oblikovati četvrtasto kao tortu. Preko staviti drugi deo smese i oblikovati. Poslednji je treći deo.
Folijom uviti rolat i ostaviti da se stegne.
Seći na komade.
Služiti kao predjelo!
Ingredients
500 g sira
150 g dijamant expert margarina
150 g šunke
2 kašike ajvara
2 kašike aleve paprike
300 g sapanaća
1 manja šargarepa