Pizza na tiganju

By Zorica  

September 10, 2018

Ova brza i veoma ukusna pizza je idealna za doručak ili večeru...

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 15 mins
  • Yields: 2 porcije

Directions

Umutite jaja, dodajte pavlaku, majonez i na kraju brašno. Smesu sipajte u tiganj, odozgo poređajte po malo od namirnica po vašem izboru, poklopite i stavite na laganu vatru da se peče oko 2-3 minuta. Sklonite poklopac i narendajte kačkavalj ili ga isecite na tanle listiće, ponovo poklopite i neka se peče još minut-dva, tj. dok se kačkavalj ne otopi.

Gotovu picu prebacite na veliki plitki tanjir, po želji prelijte malo kećapa i služite toplu.

Ingredients

2 jajeta

5 kašike kisele pavlake

3 kašike majoneza

5-6 kašike brašna

manji paradajz

po želji (šunke, pršute, kis. krastavčića, šampinjona, tikvica...)

kačkavalj

00:00
Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]