Pancanela

By Marina Ignjatovic  

August 28, 2018

Salata koja moze biti i komletan obrok.

  • Prep: 30 mins
  • Cook: 5 mins
  • Yields: 4

Directions

Paradajz iseći na tanje šnite, papriku na kolutove, šargarepu na štapiće,crveni luk na rebarca a fetu na kockice.

Sve sastaviti u dublju posudu dodati masline i cele sardine pa sve preliti pripremljenim dresingom od maslinovog ulja, vinskog sirćera,soli, šećera, meda i sitno seckanog mladog belog luka

Ingredients

200 g fete sira,

200 g sardina iz konzerve,

150 g paradajza,

100 g maslina sa paprikom,

100 g šargarepe,

100 g paprike,

100 g crvenog luka,

300 ml maslinovog ulja,

1,5 dl vinskog sirćeta,

so,

1 kašičica šećera,

1kašika meda,

1 struk mladog belog luka.

00:00
Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]