Dijamant dovodi YouTube zvezde u vaš grad

Dijamant dovodi YouTube zvezde u vaš grad

Legendarni Dijamant karavan sa popularnim influenserima kreće na put

Da li ste znali da će popularni Youtube influenseri – Baka Prase, Stuberi, Yasersstain i Muđa, posetiti možda baš vaš grad, u periodu od 31. avgusta do 21. septembra u okviru „Legendarnog Dijamant karavana“? Pripremite se za okršaj u pripremi najpopularnijih sendviča i snekova, i počnite na vreme da razmišljate kojim prelivom ili majonezom ćete fascinirati svog omiljenog Youtuber-a.

Subotičani će imati priliku da se druže sa Stuberima, u subotu, 31. avgusta, na šetalištu “Prozivka” u Prvomajskoj ulici, dok će narednog vikenda, 7. septembra tržni centar Promenada u Novom Sadu posetiti Yasersstain. Muđa će 14. septembra biti gost Niša, na Trgu kralja Milana, a finale ovog legendarnog karavana će otvoriti Baka Prase 21. septembra, na platou šoping mola Ušće u Beogradu.

Svi događaji održaće se od 17 do 19 časova.

Osim sjajnog druženja sa legendama društvenih mreža, kao i brojnih poklona koji vas očekuju, u okviru karavana ćete možda otkriti nove recepte koji će vam i te kako značiti kada se sledeći put budete pitali šta jesti za doručak ili večeru. U ovom velikom izazovu glavni pomoćnik će biti Dijamant majonezi, od klasičnih do ukusa čilija, slaninice ili mladog luka, kao i prelivi Mexicana, Burger, Cezar, preliv sa renom ili senfom i Tartar sos, koji i od najjednostavnijih recepata stvaraju prave specijalitete.

Ocenite članak
[Ukupno: 2 Prosečno: 5]