Nagradni konkurs #NajreceptzaDobroJutro nagradiće autore najkreativnijih recepata u kojima se koriste naši Dobro Jutro margarini, predaja recepata vrši se klikom na dugme „Upišite recept“, a traje do 16.12.
Glasanje za #NajreceptzaDobroJutro trajaće do 20.12., a pobednici će biti objavljeni 26.12. na sajtu kompanije.
Spremili smo vredne nagrade, požurite!
P O B E D N I C I , P O B E D N I C I
P O B E D N I C I , P O B E D N I C I
Title:
Čokoladno uživanje
Čokoladno uživanje
Author:
Marija Stankovic
Marija Stankovic
Category:
Kolači
Kolači
Description:
Pomešati prvo suve sastojke: 300 gr brašna, 1 kesica praška za pecivo, 1 kesica vanil šećera, 200 gr šećera, 100 g iseckane čokolade i dodati 2 kašike kakao praha, Sve to umutiti sa 250 g jogurta i 100g Dijamant Light margarina. Staviti u papirne modle za mafine i peći 15 minuta na 180 stepeni. Preliv napraviti od 200 g čokolade koj smo istopili sa Dijamant margarinom sa čokoladom i narandžama. Preliti mafine i ukrasiti po želji.
Sastojci:
300 gr brašna, 1 kesica praška za pecivo, 1 kesica vanil šećera, 200 g šećera, 300 gr čokolade za kuvanje, 50g kakao, Dijamant Light margarin, Dijamanr stoni margarin sa ukusom čokolade i pomorandže
Pomešati prvo suve sastojke: 300 gr brašna, 1 kesica praška za pecivo, 1 kesica vanil šećera, 200 gr šećera, 100 g iseckane čokolade i dodati 2 kašike kakao praha, Sve to umutiti sa 250 g jogurta i 100g Dijamant Light margarina. Staviti u papirne modle za mafine i peći 15 minuta na 180 stepeni. Preliv napraviti od 200 g čokolade koj smo istopili sa Dijamant margarinom sa čokoladom i narandžama. Preliti mafine i ukrasiti po želji.
Sastojci:
300 gr brašna, 1 kesica praška za pecivo, 1 kesica vanil šećera, 200 g šećera, 300 gr čokolade za kuvanje, 50g kakao, Dijamant Light margarin, Dijamanr stoni margarin sa ukusom čokolade i pomorandže
Description:
Pomešati prvo suve sastojke: 300 gr brašna, 1 kesica praška za pecivo, 1 kesica vanil šećera, 200 gr šećera, 100 g iseckane čokolade i dodati 2 kašike kakao praha, Sve to umutiti sa 250 g jogurta i 100g Dijamant Light margarina. Staviti u papirne modle za mafine i peći 15 minuta na 180 stepeni. Preliv napraviti od 200 g čokolade koj smo istopili sa Dijamant margarinom sa čokoladom i narandžama. Preliti mafine i ukrasiti po želji.
Sastojci:
300 gr brašna, 1 kesica praška za pecivo, 1 kesica vanil šećera, 200 g šećera, 300 gr čokolade za kuvanje, 50g kakao, Dijamant Light margarin, Dijamanr stoni margarin sa ukusom čokolade i pomorandže
Pomešati prvo suve sastojke: 300 gr brašna, 1 kesica praška za pecivo, 1 kesica vanil šećera, 200 gr šećera, 100 g iseckane čokolade i dodati 2 kašike kakao praha, Sve to umutiti sa 250 g jogurta i 100g Dijamant Light margarina. Staviti u papirne modle za mafine i peći 15 minuta na 180 stepeni. Preliv napraviti od 200 g čokolade koj smo istopili sa Dijamant margarinom sa čokoladom i narandžama. Preliti mafine i ukrasiti po želji.
Sastojci:
300 gr brašna, 1 kesica praška za pecivo, 1 kesica vanil šećera, 200 g šećera, 300 gr čokolade za kuvanje, 50g kakao, Dijamant Light margarin, Dijamanr stoni margarin sa ukusom čokolade i pomorandže
TOP CONTENT
DIJAMANT
TOP PRODUCT CATEGORIES
CONTACT
DIJAMANT DOO ZRENJANINTemišvarski drum 14ZrenjaninSrbija23101
Phone: Tel: 0800 050 500; Tel: +381 23 551 001Email: office@dijamant.rs