Torta je fenomenalnog ukusa, kremasta, prosto se topi u ustima...
Prep: 40 mins
Cook: 50 mins
Yields: 12 porcija
Directions
Umutite penasto jaja sa šećerom, pa kada se šećer otopi dodajte ml. orahe, struganu čokoladu, ml. keks i pr. za pecivo. Sve lagano izmešajte, sipajte u okrugli kalup za pečenje koji ste prekrili pek papirom. Pecite na 180-200 st. (zavisno od rerne) oko 30-40 min. Pečenu koru ohladite i presecite dva puta tako da dobijete 3 kore.
PS. Možete ispeći i tri zasebne kore, što je bolje ali sam ja ovom prilikom pekla jednu.
Za krem umutite jaja sa šećerom, dodajte puding, gustin i mleko, sve lagano umutite mikserom i stavite da se kuva. Neprestano mešajte i kada se krem zgusne, dodajte čokoladu. Kada se čokolada otopi, krem sklonite sa vatre. U sasvim mlak krem dodajte margarin i mutite sve dok krem ne postane kremast i sjajan.
Na okruglu tacnu za služenje stavite prvu koru, premažite je trećinom krema, stavite drugu koru i nju premažite kremom i na kraju stavite treću koru. Celu tortu ukrasite istim kremom i ostavite je da se dobro ohladi i stegne.