Pomešati brašno, so i šećer i dodati hladan margarin isečen na kockice. Zatim postepeno dodavati hladnu vodu. Da se sastojci sjedine. Umešeno testo podeliti na dva dela, jedan deo da bude malo veći. Staviti u kese i u frižider na par sati.
Za to vreme izrendati jabuku i poprskati sa par kapi limunovog soka i dodati kašiku šećera. Jagode očistiti i preseći na pola. poprskati sa par kapi limunovog soka. Dodati 2 kašike šećera i dve kašike gustina. Ako su zaleđene, odmrznuti ih i ocediti sok. U tom slučaju koristiti bar 1 kg jagoda.
Razviti veći deo testa u okugli pleh tako da testo prelazi i preko ivica pleha. zatim posuti po dnu 2 kašike gustina pa preko jabuku koju ste ocedili od soka. Preko jabuke stavite jagode takođe bez soka. Razvijete drugi deo testa i sečete na trake pa napravite rešetku preko jagoda. Testo koje je bilo preko ivica pleha savijete na unutra.
Umutite žumance sa dve kašike mleka i premažete rešetku pa pospete sa dve kašike šećera. Pečete na 180 stepeni 45 minuta.