By Tatjana Stojanovic Kolači
July 5, 2018
Ako želita da iznenadite goste dekorativnm i ukusnim torticama
Izmutiti belanca sa šećerom,dodati žumanca
ulje,mleko,kakao i na kraju brašno pomešano sa praškom za pecivo.
Staviti koru da se peče.
Kada je kora pečena sačekati da se ohladi a onda okruglim kalupom napraviti krugove.
Za fil odvojiti 100 ml mleka,razmutiti puding a ostatak mleka staviti sa šećerom da se kuva.
Kada mleko provri ukuvati puding.Kada se puding ohladi sjediniti ga sa izradjenim margarinom.
Napuniti kesu za ukrašavanje filom pa filovati tortice.Na svaku koru staviti po malo fila,malo malina i malo izmućene slatke pavlake.
Dekorisati po želji.
Potrebno je za koru
7 jaja
7 kasika šećera
5 kašika brašna
2 kašike kakao
5 kašika ulja
5 kašika mleka
1 kesica prašak za pecivo
Potrebno je za fil
500 ml mleka
2 kesice pudinga od jagode
5 kašika šećera
125 g margarina DIJAMANT
200 ml slatke pavlake
300 g malina