Ove godine smo slavili i rodjendan i Uskrs zajedno,
ovo je bila jedna mnogo ukusna tortica sa Dijamant expertom
Prep: 1 hr 10 mins
Cook: 15 mins
Yields: 10
Directions
Med ugrejati pa staviti u posudu.Dodati secer,mast i jaja.Izmutiti viljuskom.
U to dodati sodu bikarbonu ,brasno i mleko malo po malo ,koliko je potrebno da se umesi testo,da se ne lepi za ruke.
Staviti testo u frizider na sat vremena.Za to vreme spremiti fil.
Prvi fil
Staviti 400 ml mleka sa 150 g secera da se kuva
U 100 ml mleka razmutiti 2 kesice pudinga od vanile
Kada mleko provri ukuvati puding.
Ostaviti da s eohladi.Na isti nacin skuvati i drugi puding od jagode.
Ostaviti da se ohladi .
Kada su se pudinzi ohladili sjediniti ih sa po pola izmucenog Dijamant expert margarina.
Testo za kore izvaditi iz frizidera.Na papiru nacrtati semu,za broj.Razviti testo na papir za pecenje,iskrojiti broj,pa zajedno sa papirom prebaciti na prevrnutu tepsiju.
Staviti da se pece oko 10 minuta na 170 stepeni.
Od ove kolicine testa ja sam napravila 6 brojeva,3 sedmice i 3 jedinice
Stavljati fil izmedju kora pomocu sprica za kolace.