Jaja, šećer i vanilin penasto umutiti mikserom da se šećer otopi i smesa postane penasta. Dodati ulje i čokoladu uz mešanje varjačom. Na kraju umešati brašno sa praškom za pecivo, pa sipati u podmazan i pobrašnjen pleh. Peći 20 minuta na 200 stepeni. Pečenu koru izručiti na tacnu posutu kristal šećerom. Za fil dobro izmiksati žumanca, šećer i vanilin. Dodati brašno i gustin mešajući varjačom. Sipati malo mlakog mleka, da bi se lakše sastavila smesa sa toplim mlekom. Preostalo mleko zagrejati, pasipati smesu od žumanaca i brašna. Kuvati na pari da se zgusne. Penasto umutiti margarinUkus sa šećerom u prahu, pa sastaviti sa ohlađenom smesom od žumanaca. Sipati fil preko kore. Napraviti čokoladnu glazuru, pa je preliti preko kreme. Rasporediti jagode presečene na pola u čokoladu. Rashladiti, pa seći na kocke.