Umutiti belanca sa šećerom u čvrst sneg, umešati brašno, kokosovo brašno i prašak za pecivo. Usuti u pleh (25x35cm), podmazan ili obložen papirom za pečenje. Peći oko 15 minuta u rerni zagrejanoj na 180 C. Pečenu koru izvaditi, skloniti papir i vratiti je u pleh. Toplu koru preliti hladnim mlekom.
Maline kuvati sa šećerom oko 5 minuta, usuti 250 ml vode i kuvati dok ne provri. Puding razmutiti se 50 ml vode, usuti u maline i kuvati da se zgusne. Sipati preko kore i ostaviti da se dobro ohladi.
Umutiti žumanca sa šećerom i vanilin šećerom, dodati malo mleka, gustin i brašno. Preostalo mleko zagrejati (ali da ne provri), usuti umućenu smesu i kuvati da se zgusne. Dobro ohladiti na sobnoj temperaturi i pomešati sa margarinom umućenim sa prah šećerom. Preko ohlađenog pudinga staviti žuti fil, a preko šlag umućen sa mlekom.