Autor Danijela Predjela
4 februara, 2019
Osvaja na prvi zalogaj ☺
Umutiti jaja, posoliti. Dodati dijamant ulje i jogurt. Izmešati.
Dodati brašna izmešana sa praškom za pecivo.
Šunku, krastavćiće i papriku iseckati na kockice i dodati smesi, dodati i sir.
Izmešati.
Pouljen pleh staviti u rernu da se zagreje. U zagrejanom plehu sipati smesu. Preliti dijamant kečapom.
Peći na 200 C oko 30 minuta.
Prohladjenu pitu seći na kocke.
Služiti uz jogurt ili kiselo mleko.
Prijatno!
3 jaja
malo soli
200 ml jogurta
100 g brašna
100 g žutog kukuruznog brašna
1 kesica praška za pecivo
50 ml dijamant ulja
100 g šunke
4 dijamant kisela krastavčića
1 manja paprika
100 g sira
50 g dijamant kečapa