Za žuti deo odvojiti belanca od žumanaca i umutiti ih u sneg. Žumanca izmešati u drugoj posudi sa solju, pavlakom, brašnom, praškom za pecivo, uljem i parmezanom, a onda dodati sneg od belanaca. Ujednačiti smesu i odložiti sa strane.
2
Za narandžasti deo ponoviti postupak, samo umesto sira, staviti biber i alevu papriku. Zeleno testo ćemo dobiti tako što sve uradimo isto, ali ovog puta stavljamo spanać u smesu. Četvrtasti pleh, moj je bio 30x25 cm, obložimo pek papirom i nanosimo smesu po želji. Od ove količine sam ispekla dve korice.
3
Dok se peče druga kora, pripremimo namirnice za fil.
4
Na kockice iseckamo papriku i krastavac, izmešamo krem sir, pavlaku,majonez i senf, ubacimo povrće i ujednačimo smesu.
5
Izvadimo prvu koru iz pleha i nanesemo fil...
6
...izravnamo i preklopimo drugom korom.
7
Tortu stavimo na pola sata u frižider, a potom sečemo na kocke ili po želji....