Trileće by Poslastičar

Trileće by Poslastičar

Priprema:

Nalupati cela jaja sa šećerom da postanu penasta. Lagano umešati brašno, prašak za pecivo, mleko i istopljeni margarin.

Masu sipati u odgovarajući pleh za pečenje koji je predhodno potrebno podmazati sa margarinom i lagano posuti sa brašnom. Masu peći na 180 stepeni oko 10-15 min. U drugu posudu pomešati kondenzovano mleko, slatku pavlaku, mleko i vanilu.

Kad je kolač ispečen iseći ga i preliti sa mesavinom mleka. Ostaviti kolač da prenoći. Može se služiti sa šlagom, voćem po želji ili jednostavno čistog bez ikakavih dodataka.

Sastojci:

  • 4 kom jaja
  • 200gr secera
  • 200gr brasna
  • 5 gr praska za pecivo
  • 50gr mleka
  • 30gr Dijamant Classic margarina-otopiti
  • 1 konzerva kondenzovanog mleka
  • 0.75 lit slatke pavlake
  • 0.5 lit mleka
  • 20gr burbon vanillin secera

Ocenite članak
[Ukupno: 1 Prosečno: 5]