Priprema
Pomešati majonez i pavlaku, pa podeliti na tri dela. U prvi deo dodati rendana jaja, 5 seckanih krastavčića i malo mlevenog bibera. U drugi deo dodati seckanu šunku, kečap i malo origana. U treći deo dodati izgnječeni feta sir, rendani trapist i dva iseckana krastavčića.
Tri lista oblande nafilovati različitim filovima. Poslednji list oblande treba da bude premazan trećim nadevom. Oblandu ukrasiti listovima peršuna. Takođe se može napraviti i u obliku okrugle torte – u tom slučaju, listove oblandi iseći na krugove.
Potrebno
- 400 ml Dijamant Classic majoneza
- 4 dl kisele pavlake,
- 4 barena jajeta
- 7 kiselih krastavčića
- biber
- 300g stišnjene šunke
- 4 kašike Dijamant kečapa
- origano
- 150 g feta sira
- 150 g trapista
- 3 lista oblande
- malo svežeg peršuna