Priprema
Sve sastojke za namaz spojiti i dobro izmešati, pa jednu trećinu odvojiti i ostaviti za ukrašavanje. Ostatak namaza naneti na tost hleb i odozgo staviti drugi tost hleb, tako da se dobije tost sendvič. Ponavljati dok se namaz i tost hleb ne utroše.
Za ukrašavanje uzeti prethodno odvojenu trećinu namaza, dodati ajvar i dobro izmešati. Time namazati svako parče tost-sendviča odozgo i posuti rendanim sirom. Po želji možete ukrasiti i kečapom.
Potrebno
- 1 pakovanje tost hleba
za namaz
- 1 čaša kisele pavlake
- 3oo ml Dijamant Classic majoneza
- 300 g praške šunke iseckane na kockice
- 4 barena jajeta iseckana na sitne kockice
- 4 veća kisela krastavca isečena na sitne kockice
za dekorisanje
- 1/3 gornjeg namaza
- 3 kašike Dijamant ajvara
- rendani sir
- Dijamant kečap