Qudal zlatna medalja za Dijamant majonez

Qudal zlatna medalja za Dijamant majonez

Potrošači prepoznali kvalitet!

Dijamant majonez dobitnik je Qudal zlatne medalje za kvalitet u kategoriji majoneza po mišljenju potrošača na tržištu Srbije za period 2014/2015.

QUDAL – QUality meDAL je projekat istraživanja tržišta i nagrađivanja najkvalitetnijih proizvoda i usluga na tržištu, iza kojeg stoji švajcarska kuća ICERTIAS – International Certification Association GmbH sa sedištem u Cirihu.

Kompanija Dijamant je osvojila najviše glasova potrošača u istraživanju kvaliteta proizvoda i usluga QUDAL-QUality meDAL na tržištu Srbije tokom 2014. god, na  reprezentativnom uzorku opšte populacije. Ispitanici u  ovom istraživanju su  naveli kompaniju Dijamant kao proizvođača majoneza koji po njihovom ličnom iskustvu i mišljenju nudi apsolutno najviši nivo kvaliteta na srpskom tržištu.

Dijamant majonezi proizvedeni su po tradicionalnoj recepturi od visokokvalitetnog suncokretovog ulja, bez konzervansa, od  svežih žumanaca i dodataka koji im daju karakteristična svojstva i pun ukus. Upravo zato su su omiljeni prilog brojnim toplim i hladnim jelima, nezaobilazni sastojak salata i preliva i neizostavni dodatak sendvičima.

Jedinstven ukus, savršena tekstura i prirodni sastojci su sinonimi za kvalitet, stoga ne čudi što su potrošači krunisali Dijamant majonez zlatnom medaljom. Za njih sigurno nema dileme – ili Dijamant, ili ništa!

Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]