Proleće rezervisano za aktivnost i zdrav život

Proleće rezervisano za aktivnost i zdrav život

Početak proleća ima dve strane. Sa jedne, lepo vreme nam mami osmeh na lice. Sa druge, podseća nas da je leto sve bliže i da je krajnje vreme da se dovedemo u top formu. Dobra stvar je to što nam lepo vreme daje podsticaj da se aktiviramo i probudimo iz zimskog sna.

Informišite se o obližnjim teretanama na otvorenom i stazama za trčanje. Pored toga što ćete raditi na svom izgledu, treningom napolju ćete najbrže otkloniti stres i zaboraviti na nervozu. Sa druge strane, ukoliko niste u prilici da trenirate na otvorenom, teretana će biti više nego korektna zamena. Važno je da uspostavite ritam koji vama najviše odgovara, tako da se trošite dovoljno, a da vam to ne oduzima previše snage i vremena.

Ipak, najvažija stavka za fit izgled, ali i dobar osećaj u organizmu jeste pravilna ishrana. Obroci treba da budu manji, zdravi i pažljivo odabrani. Proleće je rezervisano za laganiju hranu, vitamine i proteine.

Već sa prvim light obrokom i dobrim treningom uverićete se u delotvornost ovakvog načina života. Pored toga što će upornost nesumnjivo doneti rezulate i leto ćete dočekati spremni, shvatićete i da je osećaj u organizmu nezamenljiv!

Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]