Priznanja za kvalitet za čak sedam Dijamant proizvoda

Priznanja za kvalitet za čak sedam Dijamant proizvoda

Priznanja za kvalitet za čak sedam Dijamant proizvoda

Na 91. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, jednom od značajnijih agro-biznis događaja regiona, kompanija Dijamant osvojila je u dve kategorije prestižne nagrade za svoje proizvode. Ova manifestacija okuplja veliki broj izlagača iz različitih zemalja sa ciljem podsticanja međudržavne i privredne saradnje kompanija.

I ove godine kompanija Dijamant iz Zrenjanina osvojila je prvo mesto i Veliki šampionski pehar za visok kvalitet, a tri Velike zlatne medalje dodeljene su „Dijamant“ suncokretovom ulju, „Dobro jutro“ margarinu sa mlekom i „Dijamant“ Classic Majonezu, u robnoj grupi biljna ulja i srodni proizvodi.

Još jedan pokazatelj da je Dijamant lider kvaliteta i nosilac najviših svetskih i domaćih priznanja za inovativnost i kvalitet proizvoda, jesu još tri Zlatne medalje za proizvode „Omegol“ mešano rafinisano ulje, „Ekspert“ margarin za peciva, torte i kolače i „Dijamant“ Majonez Light.

U drugoj robnoj grupi, koja obuhvata proizvode na bazi žita i brašna, za Pšenično ekstra belo brašno T-400, kompanija Dijamant osvojila je Zlatnu medalju.

„Iza svih nagrada i priznanja kompanije Dijamant stoji kontinuirano ulaganje u proizvodne procese i inovacije, kako bismo opravdali poverenje i lojalnost naših potrošača koji su uz nas već osam decenija. Izuzetno smo ponosni što smo i ove godine nosioci prestižnih nagrada na ovom značajnom događaju, a koje su pokazatelj kvaliteta, truda i zalaganja“, izjavila je Bojana Petrašek Dunđerski, brend menadžer kompanije Dijamant. 

Zrenjaninska uljara konstantno ulaže u proizvodne procese i širenje kapaciteta fabrike, kako bi ostala sinonim za kvalitet i učvrstila lidersku poziciju u regionu, a priznanja i nagrade rezultat su pažljivog odabira sirovina i primene savremenih tehnoloških procesa u prehrambenoj industriji.

Ocenite članak
[Ukupno: 1 Prosečno: 1]