Da li ste probali najukusniji margarin ikada?
Iskoristite svoje omiljene sastojke da napravite namaze, dresinge i začinite svaki obrok baš prema vašem ukusu
Kada je reč o kuvanju, verujemo da ćete se složiti da je jedna od najbitnijih stavki upravo kreativnost. Ona vam pomaže da sve ono što ne možete da nađete na rafovima prodavnica napravite sami ili čak osmislite nove ukuse, poslastice ili začine koji će vam pomoći u pripremi omiljenih jela.
Ovog puta, mi imamo jedan predlog za vas. Reč je o margarinu koji će uspeti da upotpuni svako vaše jelo, što zbog svoje teksture, što zbog ukusa. A njega ćete izabrati upravo vi.
Margarinu na sobnoj temperaturi, koji ćete izgnječiti u jednoj posudi dodajte vaše omiljene, začine poput peršuna, bosiljka, sitno iseckanog crvenog luka ili paprike, senfa, limunovog soka ili čak crvenog vina. Ipak, ne preterujte sa tečnošću, idealno je da koristite praškaste ili sveže sastojke. Kada pomešate sve što ste dodali, napravite željeni oblik i stavite u frižider. Kako biste ga najlakše koristili, preporučujemo da napravite rolne.
Posle toga, ovaj margarin možete seći i koristiti za mazanje, ali i za topljenje na ispečenom mesu, tek izvađenom iz rerne, lososu ili na palačinkama, ako ste u margarin stavili, recimo, komadiće jagoda. Zato je parvo vreme da se zapitate kakav šmek najviše volite i pustite mašti na volju, kreirajte najukusniji margarin ikada.