Nagradni konkurs

Nagradni konkurs

Prvih 40 godina Dobro jutro margarina

40 godina. Skoro 15000 Dobro jutro doručaka pred posao, školu, vrtić ili vikend… Radovali smo se sa vama, slavili polaske u prvi razred, prvi doručak u novom stanu, prvo jutro sa bebom, prve penzionerske dane, raspuste… Umeli smo i da utešimo  kada su se prvi poljupci završavali raskidima ili vas Yugo izneveri na sred mosta.

Sećamo se doručaka bez mobilnih telefona, uz smeh, štipkanje rumenih obraščića i beli Sava hleb. Zajedno smo stigli u ovo novo vreme gde svi nešto jure. Znamo i mi da se prve vesti čitaju na mobilnim a ne da šuška Politika za stolom. Znamo koliko su retki porodični ručkovi a kamoli doručak kada su svi na okupu. Sećamo se dobrih, starih vremena.

Jer, često zaboravimo veliku istinu.

I te zlatne osamdesete su nekom bile novo, ludo i brzo doba. Nije do vremena, do nas je.

Životnu radost nosimo u sebi. Bilo da smo izabrali da kuću napunimo decom ili cenimo svoj mir i tišinu – dom je naša sigurna luka i tamo su uvek „osamdesete“.

Čuvajmo ih.

Hajde da zajedno doručkujemo. Dajte da otvorimo širom prozore i pustimo vreme da ide svojim tokom a mi nađimo u njemu komadiće svoje sreće. I izbacimo ovo „stara“ u dobra stara vremena. Hajde da i dalje trajemo zajedno. Hrabri kad je teško i veseli kad je lako.

Poseti sajt dobrojutro40godina.rs i pokaži nam kako se doručkovalo pre 20, 30 ili 40 godina. Prelistaj porodične albume i pošalji nam stare slike. Ili rekreiraj doručak iz detinjstva pomoću tvog omiljenog tanjira i šolje. Jedan od 40 tostera može biti tvoj!

Neka svako jutro bude Dobro jutro! Kao i prethodnih 40 godina.

Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]