Nagrađene Dobro Jutro Uspomene

Nagrađene Dobro Jutro Uspomene

Marketing tim kompanije Dijamant A.D. sa ponosom objavljuje Uspomene koje će biti nagrađene.

Pre svega moramo da vam se zahvalimo, uspeli ste da dotaknete naša srca, neke uspomene koje ste poslali će definitivno ostati zauvek, neke, neplanirano i uramljene :), izdvojiti tri je definitivno bilo najteže od svega, ovoga puta nagrade su osvojili:

Danica Stepanović Radovanović (dve uspomene)

Miris svežeg hleba još vrućeg, miris Dobro jutro margarina koji se topi, džem od šipka. Karirana krpa. Musavo lice , bela kafa. Ponovo bih da budem dete kad pomislim na to. Moj omiljeni doručak kad sam bila devojčica, sada omiljeni moje dece. Neke vrednosti su konstantne. Dijamanske uspomene uz Dobro jutro.
Dobro jutro i ja rođeni smo iste godine. Dakle vršnjaci. Prošli smo razne faze od prihvatanja do obožavanja. I nikada nismo bili u svađi. Imamo sijaset divnih uspomena. Svi doručci i večere, putovanja, ekskurzije , rođendanski sendviči, studentski sendviči, surviver sendviči – kad u kući ima samo margarina i hleba 🙂 Svašta smo prošli… I uvek sa osmehom na licu 🙂 Sada za decu biram sa mlekom ili Junior a za sebe diet . I nastavljamo da kreiramo nove uspomene.

Mirjana Bogdanović

Davne 1984 sam krenula u prvi razred, a  to je bio moj obavezan doručak pred odlazak u školu jer  je moja baka govorila da znanje ne ulazi u glavu ako je stomak gladan.  Dobro jutro me je pratio u školu, pa u Gimnaziju a  sa mnom je završio i fakultet. I danas šolja toplog mleka i Dobro jutro dan danas mirišu na moju baku.

Branislava Matic

Uf, najmilija uspomena iz detinjstva je kada nam tata ispece hleb a mama skuva caj i otvori novi Dobro jutro margarin, pa se brat i ja utrkujemo ko ce prvi da ga uzme, pomirise a zatim umoci prst u kutiju. Ta kombinacija i miris prepecenog hleba i Dobro jutro margarina se uvuce u nozdrve pa i dan danas podseti na najlepsi i najbezbrizniji period. Sada ja imam 24, a brat 28 godina svake subote ujutru imamo nas mali ritual i igramo se „detinjstva„, to pocinje sa „Branooooo, vadi tosteeer ja sam spremio margarin i caaaaaj„. Hvala vam!

Pored ove tri nagrađene uspomene, mnoge druge ćete uskoro pronaći na zaštitnim folijama i drugom reklamnom materijalu Dobro Jutro proizvoda. Pošto ih definitivno ima puno ovde ćemo okačiti samo neke koje su nam se svidele. Sve dobitnike molimo da podatke za slanje poklon paketa pošalju na email: marketing@dijamant.rs

HVALA i nastavite da stvarate Dobro Jutro uspomene

Dobro jutro me podseca na moj radni vek, kolege, okruzenje. Onaj dorucak kad neko donese dobro jutro margarin a onda svi uzimamo na kraju dorucka da zasladimo jednom kriskom margarina i meda. E to su bila sjajna vremena…koliko emocija u tim slatkim zalogajima…ljubavi, prijateljstva, sale, smeha, podrske…snage. Nedostaje taj osecaj zajednistva, poverenja…nedostaje razgovor…Ostala je samo uspomena i dobro jutro margarin.
..Kraj skolske godine…Koferi se pakuju…Svako od nas brze-bolje „uskace u kola,voz ili autobus..Krajnja destinacija moje selo Prekonoga na Jugu Srbije…Mesto ,gde preko leta dodju deca sa svih strana kod bake i deke… Svakog jutra,sirio se najlepsi miris..MIRIS NANINOG DOMACEG HLEBA…Lepsi miris ne postoji na kugli zemaljskoj…Pamtim nanin zov-„Ustajte decooooo,hleb se hladii…“ Brat i ja bi sisli onako gladni…Na stolu je uvek bilo Dobro jutro margarin,domaci dzem i med…Solje mleka do vrha nasute…Kad bi namazali margarin na onaj vruci hleb…IH…UKUS MI JE SAD U USTIMA…I dan-danas,kada smo brat i ja roditelji,nana je naucila i nasu decu isto to..Sada oni uzivaju kao mi tada…Pored nase dece,nas dvoje se cesto prisecamo tih trenutaka..NAZALOST,NE MOZEMO IH VRATITI…Ali nesto je ipak ostalo u secanju…HVALA DOBRO JUTRO STO NAM I DANAS,KAO I PRE 15-TAK GODINA,ULEPSAVAS TRENUTKE
ao Prustov omiljeni kolačići madlene, margarin Dobro jutro sa mlekom podseća me na dane kada smo kao porodica počinjali dan doručkom. Sada moj sin uči školu na drugom kontinentu, a suprug radi u drugoj državi. Okupićemo se ponovo uz tost sa margarinom Dobro jutro, jednog dana…
Pamtim vikende,sveža jutra,pamtim porodicu na okupu,miris čaja od kamilice i neizostavni Dobro jutro margarin pomešan sa ukusom bakinog džema od šljiva ili medom od komšijinih pčela.Podseća me na detinjstvo i vreme kada sam se osećala bezbrižno i zaštićeno u krugu svojih najmilijih.
Mirisi mog detinjstva su ono sto cini moje uspomene. Najvise na svetu sam volela jutra a posebno kada je nedelja. Jutra sam volela zato sto me je uvek na stolu cekao svez hleb i margarin Dobro Jutro sa nekim dzemom ili bakinim pekmezom. Tako je pocinjalo svako moje jutro ali najvise sam volela nedelju. Tada moj otac nije radio i tada nas je uvek na stolu cekao domaci hleb koji bi on napravio i Dobro Jutro margarin to su neki trenuci koje ja i moja porodica pamtimo posebno moj brat i ja zato sto nam je to detinjstvo ucinilo lepsim i boljim za odrastanje. Jako mali shvatili smo da srecu cine male stvari,nikada nismo imali mnogo ali smo imali dovoljno i zato smo to znali i da cenimo. Danas posle 20 godina i ja sam majka dve divne devojcice i kao i moji roditelji trudim se da njihov zivot ucinim lepsim i da one postanu pre svega plemeniti i posteni ljudi. Nas svaki dan pocinje sa Dobro Jutro margarinom na stolu vole ga i stari i mladi i niko ne moze da odoli njegovom ukusu. Iako moj otac vise nije sa nama mislim da je ponosan na to kakav i ja primer pruzam svojoj deci,on je nas tako naucio a sada i ja ucim svoju decu malim stvarima koje zivot znace i zajedno stvaramo nove uspomene sa nasim dragim i nezamenljivim Dobro Jutro margarinom.
Kako Vi umete da iznenadite i ulepšate dan !Budite uspomene a usput darujete nove.One za koje se živi,za one koje stalno doživljamo iznova i iznova.Dobro jutro je omiljeni namaz mojih ukućana.Omiljeni porodični doručak,lagana večera nekad i sad.Pamtim,kao da je juče bilo…Za stolom tri generacije.Deda na čelu,baka pored,sestra s jedne,brat s druge strane a moja dečica u sredini raširenih ruku tražeći parče više.Pamtim ga po fotografiji s kojom sam htela da ovekovečim taj trenutak uživanja..Nisam mogla da odolim !Najslađa uspomena koja budi lepotu duše i locira uspomene.Na stolu Dobro jutro margarin više vrsta,peškir na kome piše dobro jutro i raširene ručice moje dece.Deca su porasla,ručice više nisu tako male a Dobro jutro ostade omiljeni namaz cele porodice.
Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]