Likovni konkurs – Prati suncokret

Likovni konkurs – Prati suncokret

„Prati suncokret“ – likovni konkurs za osobe sa Daunovim sindromom

Tokom svoje tradicije, duge više od 80 godina, Dijamant je kao društveno odgovorna kompanija uvek bila uz one kojima je pomoć najpotrebnija. Ovoga puta, to su deca i sve osobe sa Duanovim sindromom, koje zbog njihovog vedrog duha, blage naravi i naročite topline kojom zrače, zovu – suncokreti.

Žuti cvet, simbol Sunca, sreće i nade, istovremeno i zaštitni znak kompanije Dijamant, sada nas spaja u zajedničkoj akciji pod nazivom „Prati suncokret“. Reč je o likovnom konkursu koji organizujemo u želji da negujemo osmehe osoba sa Duanovim sindromom i da im početak Nove godine učinimo lepšim i zanimljivijim. Svoje radove na temu „Suncokret“, mogu predati svojim udruženjima od 28. 12. 2020. do 10. 01. 2021, a ukoliko su van udruženja radove mogu poslati na adresu: Dijamant ad, Temišvarski drum 14, 23101 Zrenjanin, uz naznaku: Za likovni konkurs „Prati suncokret“. Takođe, obavezno je navesti ime i godište autora rada.

Pristigli radovi biće prikazani na zajedničkoj izložbi nakon završetka konkursa, a nekoliko odabranih krasiće, u narednom periodu, boce Dijamant ulja od čije prodaje će po jedan dinar biti doniran Savezu udruženja za pomoć osobama sa Daunovim sindromom u Srbiji.

Odabrani radovi, pristigli na konkurs „Prati suncokret“, moći će da se vide i u prodajnim objektima širom Srbije koji svojim potrošačima nude Dijamant ulje, kao i u sredstvima javnog informisanja. Na taj način kompanija Dijamant želi da skrene pažnju javnosti na osobe sa Daunovim sindromom, da podrži njihovo uključivanje u društvo i osamostaljivanje.

„Prati suncokret“ jer – imamo više  sličnosti nego razlika.

Ocenite članak
[Ukupno: 53 Prosečno: 4.6]