Kompanija Dijamant uz svetske majstore poslastičarstva

Dijamant ma Prvom beogradskom festivalu slatkiša „I love my candy“

Beograd, 27.4.2015. Ovog vikenda na platou ispred Delta City – ja je održan prvi Beogradski festival slatkiša, poslastica i sokova “I LOVE MY CANDY” koji je podržala kompanija Dijamant. To nije bilo samo najslađe mesto u gradu već i mesto susreta svetskih majstora iz sveta poslastičarstva kao što su Martin Šifers i potpredsednik Svetskog udruženja master šefova Geri Filbi.

Budući da je su ovo carstvo hedonizma činile raskošne posalstičarske kreacije, vazdušasti patišpanji i penasti ukusni kremovi, ova manifestacija nije mogla da se zamisli bez kompanije Dijamant. Upravo zato su počasni sastojci svih poslastica koje su se pripremale na festivalu, bili Dijamant stoni margarini.

Festival je osim edukativnog imao i takmičarski karakter. Svoje snage u pripremi deserta odmeravali su najelitniji hoteli, restorani i individualni poslastičari, a kompanija Dijamant je svojim paketima proizvoda i poslastičarskom uniformom nagradila najbolje.

Pakleni kuvar Jovica Jovičić, srpski gastronom svetskog glasa i osvajač mnogih zlatnih medalja je održao Master Class na kome je otkrio recepture i tajne trikove za savršene poslastice sa Dijamant stonim margarinima.

Dijamant je u saradnji sa organizatorom manifestacije za najmlađe posetioce festivala organizovao pozorišne predstave i različite zanimljive aktivacije koje su im upotpunile i obogatile ove nezaboravno slatko iskustvo.

Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]