Kobasice su uvek ukusnije uz Dijamant majonez i prelive

Kobasicijada u Turiji 2015. godine

Poslednji vikend u februaru u Turiji je bio kao stvoren za gurmane. Gastronomska manifestacija ‘Kobasicijada 2015.’ čija je tradicija duga više od 30 godina održana je od 27. februara do 1. marta na centralnom gradskom trgu u Turiji. Kao što nijedna kobasica ne može da se zamisli bez majoneza ili senfa, tako se ni ova kobasicijada nije mogla zamisliti bez kompanije Dijamant, čiji je asortiman proizvoda doprineo savršenstvu svakog zalogaja.

Dijamant majonezi proizvedeni po tradicionalnoj recepturi od visokokvalitetnog suncokretovog ulja, svežih žumanaca i dodataka koji mu daju karakteristična svojstva i pun ukus, zatim preliv Mustardmayo koji predstavlja mešavinu majoneza i senfa, upotpunili su ukus kobasica i ostalih delikatesnih specijaliteta koji su se služili učesnicima ove manifestacije, gostima i turistima. Najuspešnije učesnike Kobasicijade koji su pokazali izvanredne veštine u brzom jedenju kobasice, ali i gosta koji je došao iz najudaljenijeg mesta, Dijamant je nagradio paketom svojih proizvoda.

Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]