Iz srca suncokreta!

Od suncokreta za kojim se i sunce okreće! Iz Dijamanta od srca.

Kompanija Dijamant i ove jeseni obradovaće svoje fanove novim spotom za Dobro Jutro. Posle nagrade koju smo primili kao domaći brend kome se najviše veruje, rešili smo da podstetimo sve gledaoce odakle potiče Dobro Jutro i zbog čega suvereno vlada tržištem već punih 35 godina.

DOBRO JUTRO MARGARINI!

U srcu Vojvodine, jedne od najvećih žitnica u Srbiji, od najboljih zrna suncokreta već tri i po decenije proizvode se Dobro jutro margarini.

Istraživanje Brendscore je pokazalo da je “Dobro jutro” postao sinonim za omiljeni domaći brend kod potrošača zahvaljujući kvalitetu, inovativnosti i tradiciji.

Zašto ga svi toliko volimo?

Dobro jutro je margarinski namaz vrhunskog kvaliteta, obogaćen vitaminima A, D i E, lako razmaziv, neutralnog i blagog ukusa što daje višestruke mogućnosti kombinovanja slanih, ali i slatkih zalogaja. Ne sadrži trans masne kiseline niti holesterol, odličan je izvor energije za početak dana. Za mnoge od nas Dobro jutro margarini su asocijacija na lep ritual doručka sa porodicom, na radost, smeh i sreću.

Zato neka vam jutra počnu sa Dobro jutro margarinom, integralnim hlebom i medom ili domaćim pekemzom, uz čašu mleka ili čaja i sa osmehom na licu.

Zašto su nam potrebni vitamini A, D i E kojima su obogaćeni Dobro jutro margarini?

Vitamin A – zaštitnik celog organizma!

Vitamin E – vitamin mladosti i lepote!

Vitamin D – pospešuje mineralizaciju kostiju!


Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]