I „veliki“ i „mali“ svoj pečat Dijamant izložbi su dali

I „veliki“ i „mali“ svoj pečat Dijamant izložbi su dali

I „veliki“ i „mali“ svoj pečat Dijamant izložbi su dali

Radionicom „Od proizvoda do kreiranja brenda“, koja je namenjena učenicima viših razreda, uspešno smo zatvorili izložbu u Narodnom muzeju u Zrenjaninu. Zahvalnost dugujemo svim „malim“ i „velikim“ posetiocima, ali i stručnim saradnicima koji su nam pomogli da na jedinstven način obeležimo jubilej poslovanja naše kompanije.

Interaktivna radionica imala je za cilj da na jedinstven način pokaže ulogu primenjene umetnosti u formiranju vizuelnog identiteta brenda. Učenici su imali priliku da uz pomoć stručnih saradnika na projektu sami osmisle predloge etiketa, logotipa i ambalaže i na ovaj način uče da razmišljaju o važnosti vizuelnog nastupa u komercijalnom okruženju.

Posebno smo ponosni što smo radionicama obradovali i naše najmlađe članove lokalne zajednice, ali i učenike viših razreda, koji su nas impresionirali hrabrošću da izraze sve svoje ideje. Osim što su pokazali znanje i kreativnost, učenici osnovnih škola su na održanim radionicama imali mogućnost da bliže upoznaju Dijamant i našu posvećenost inovacijama i edukaciji mlađih članova društva.

Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]