Već pola veka – U sve se meša ljubav!

Već pola veka – U sve se meša ljubav!

Recept za ljubav – Dijamant margarin

Svima nam je važna. Svima nam vraća osmeh na lice. Svako joj se raduje.

Ljubav.

Neko to kaže cvetom. Neko ne kaže a zna se sve. Neko pesmom. Neko ušuškavanjem pred spavanje. Svi poljupcem. Mnogi toplim kiflicama. Uvijenim u krpu „da se ne hlade i sačekaju vas tople“. Kiflice su obično punjene slatkim džemom, poljupcima, lepim uspomenama i najiskrenijim željama za neizmernu sreću.

Mada, ne moraju to biti kiflice.

Može i torta za rođendan, pita, tradicionalni porodični kolač… Na osnovu samo jednog pravila se bira recept. Uvek ali, uvek se bira omiljeno jelo drage osobe.

Jer, nekad nam nije dosta da jednostavno kažemo: Volim te. Poželimo nešto više.

Da kuhinja zamiriše na vanilin šećer jer unuci osete taj miris čim kroče u kuću. Da je dočeka nespretna a najslađa torta kada umorna dođe sa posla, misleći da su oni zaboravili rođendan.

Mislite da ne znamo koliko su nam u životu svima važni dragi ljudi? Koliko nam znači podrška porodice i prijatelja?

Itekako znamo. Zato se već pola veka mešamo. Ne možemo da odolimo da ne budemo deo najlepših ljubavnih priča. A znamo i da u ovom brzom i ludom vremenu nekada ne stižemo dovoljno puta da kažemo koliko nam je zapravo stalo. A istina je da se mnogo više volimo nego što stižemo da govorimo o tome.

Srećom, ukusni zalogaji univerzalni su jezik svake porodice. Istorija mnogih domova ispisana je upravo za stolom, iako najvažnije stvari nekada nisu ni izrečene.

Dečiji musavi obraščići dokaz su mamine ljubavi. Kada zažmurimo od zadovoljstva na prvi zalogaj, mi u stvari primamo u srce najnežnije izjave ljubavi i privrženosti. A kada sa pažnjom pakujemo užinu za put, posao ili školu – mi pakujemo i naše zagrljaje i želje da se stigne sigurno, da se desi to unapređenje ili da padne koja petica. Ali, najvažnije je što pakujemo komadić našeg doma. Sa ljubavlju šaljemo poznate mirise koji nas podsećaju da uvek imamo svoju sigurnu luku u kojoj nam niko ne može ništa. Dom i prijatelji su naša baza i naš oslonac. Čuvajmo ih.

Ma šta “čuvajmo”?

Razmazimo ih!

Do neba i nazad. Izmamimo što više osmeha, pokrenimo što više zagrljaja i poljupčića. Ne zaboravite da u ovom slučaju – od viška ne da ne boli glava, nego dobijamo krila.

Baš na tim krilima ljubavi počeli smo svoj let još davne 1971. godine, kada je život bio mnogo jednostavniji a mi lansirali naš prvi margarin. Pionir i veteran vaših i naših ljubavnih priča je današnji Classic, neizostavni sastojak svakog dobrog kolača. Nismo stali tu. Širili smo priču dalje margarinima sa različitim aromama i dodacima.

Iako se mnogo toga promenilo u ovih 50 godina, mi I dalje zajedno pišemo najtoplije priče za porodičnim trpezama.

Hajde, sad. Rerna čeka na vaše izjave ljubavi!

Recepti za ljubav

U našem digitalnom kuvaru očekuju vas sjajni recepti koji mogu biti vaši novi aduti kada želite da pokažete nekome koliko vam je stalo. ❤️ Javite nam šta su rekli. 😉

Preuzmi kuvar

Kreativni instagram konkurs

Iznenadite vama dragu osobu omiljenom poslasticom i slatkom porukicom, podelite to na svom instagram storiju i tagujte nas zajedno sa GIF animacijama “U sve se meša ljubav”, i možete da osvojite baš super poklone! ♥

Pogledajte pravilnik

Pratite nas i na instagramu

Poseti profil
Ocenite članak
[Ukupno: 8 Prosečno: 4]