Šta žene rade dok muškarci pripremaju roštilj?
Učinite prvomajsko roštiljanje još boljim!
Roštiljanje je pravi način da provedete više vremena u prirodi i pobegnete od stresa i svakodnevnice. Početak proleća, kada se priroda budi, a cvrkut ptica sudara sa mirisom sveže trave. Idealno je vreme da uz roštilj provedete više vremena sa svojom porodicom i prijateljima. Pored druženja koje bi retko ko odbio, ko bi odoleo i tim ukusnim kremenadlama ili kobasicama koje će se tog dana pripremiti na roštilju? Kako su muškarci najčešće ti pripremaju te ukusne đakonije, dame su tu da pripomogne i pripreme najlepše salate koje će upotpuniti uživanje u mesu. Šta žene rade dok muškarci pripremaju roštilj? U tome će vam pomoći Dijamant salatni prelivi i ulje, ali i majonezi koji će se uklopiti u ukus neodoljivog mesa.
Izbor salata je veliki, zato nije na odmet unapred osmisliti one najzanimljivije, kao i dodatke kojim ih možemo začiniti, naročito ukoliko želimo da porodicu i prijatelje ostavimo bez daha. Kako biste uspeli da zadovoljite ukus svih prisutnih, savetujemo da se na trpezi nađe više njih, a evo i nekoliko predloga:
Grčka salata je idealna kombinacija uz meso ili ribu, a pored feta sira, krastavca, paprike, maslina i maslinovog ulja, na savršen način ćete je obogatiti Dijamant Tzatziki prelivom.
Zeleni mix sa Balzamiko majoneznim prelivom
Nezaobilazna u proleće, zelena salata se može pripremati na mnoštvo različitih načina, a jedan od najzanimljivijih jeste da u nju dodate i Balzamiko Majonez preliv (Majonez, Senf, Balzamiko sirće, med, limun, so i mleveni biber), za totalnu eksploziju ukusa, obogatite je rotkvicama, svežim mladim lukom, vlašcem, peršunom, cherry paradajzom, ili kombinacijom nekih od sastojaka.

Krompir salata sa mladim lukom, paprikom i majonezom