Prestižno priznanje “Najomiljeniji proizvođač 2020” dodeljeno kompaniji Dijamant

Prestižno priznanje “Najomiljeniji proizvođač 2020” dodeljeno kompaniji Dijamant

Prestižno priznanje “Najomiljeniji proizvođač 2020” dodeljeno kompaniji Dijamant

Dijamant je još jednom potvrdio liderstvo na domaćem tržištu – u veoma jakoj konkurenciji, među više od hiljadu domaćih proizvoda i brendova, Dijamant je osvojio priznanje “Najomiljeniji proizvođač”, kao i zlatnu plaketu za 2020. godinu.

Dodelu ovih prestižnih priznanja po deseti put organizovalo je udruženje “Moja Srbija” u cilju podsticanja razvoja domaće proizvodnje, poboljšanja kvaliteta robe i usluga, kao i promocije kvaliteta proizvoda koji nastaju na našim prostorima.

“Da je Dijamant zasluženi dobitnik priznanja o kojem odlučuju isključivo oni koji proizvode koriste, svedoči konstantan rast prodaje naših proizvoda. Prestižna nagrada ‘Najomiljeniji proizvođač 2020’ je dokaz kvaliteta, to je dodatna potvrda tradicionalne privrženosti potrošača Dijamant proizvodima. Za nas je ovo važan podsticaj da nastavimo da se trudimo i konstantno unapređujemo naše proizvode u svim segmentima, kako bismo ostali najomiljeniji proizvođač i narednih godina”, kaže Tatjana Đokanović, direktorka marketinga i razvoja kompanije Diijamant.

Priznanje “Moj izbor” je jedino priznanje u Srbiji koje se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača, a kompanija Dijamant je već čitavu deceniju među pobednicima.

Ponosni smo na ovu i sve ranije osvojene nagrade, koje svedoče o tome da je vrhunski kvalitet, koji je nama u Dijamantu uvek na prvom mestu, jedini put do poverenja potrošača.

Ocenite članak
[Ukupno: 2 Prosečno: 5]