Dijamant ulje- izbor potrošača Srbije

Dijamant ulje- izbor potrošača Srbije

DIJAMANT ULJE- IZBOR POTROŠAČA SRBIJE

Novo priznanje za kompaniju Dijamant

Udruženje „Moja Srbija“ uz podršku Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, kao i Grada Beograda organizovalo je dodelu priznanja „Moj izbor“, za najomiljenije domaće proizvode, brendove i kompanije. Na osnovu glasova potrošača, što ovo takmičenje čini jedinstvenim u Srbiji, kompanija Dijamant dobitnik je priznanja u kategoriji „Ulje, prilozi i prelivi“.

Tim povodom Tatjana Đokanović, direktorka marketinga i razvoja kompanije Dijamant, izrazila je zadovoljstvo i uverenje u postizanje visokih poslovnih rezultata i u budućem poslovanju.

„Ovo je osmi put da je naš osnovni proizvod, Dijamant ulje, nagrađen ovim vrednim priznanjem, što nas ujedno i obavezuje da ostanemo lideri na tržištu i kvalitetom opravdamo poverenje koje nam potrošači ukazuju. Prepoznavanje potreba potrošača i proizvodnja hrane po svetskim standardima u prehrambenoj industriji, uverena sam, ostaće osnovni principi rada kompanije Dijamant.“

Dodela priznanja „Moj izbor“ održana je osmi put, sa ciljem unapređenja razvoja domaće proizvodnje i kvaliteta roba i usluga u Srbiji, pri čemu se u konkurenciji za nagradu ove godine našlo 780 domaćih proizvoda i brendova.

Ocenite članak
[Ukupno: 1 Prosečno: 5]