Vesti

Kobasice su uvek ukusnije uz Dijamant majonez i prelive

Kobasicijada u Turiji 2015. godine Poslednji vikend u februaru u Turiji je bio kao stvoren za gurmane. Gastronomska manifestacija ‘Kobasicijada...

19/12/2016

49. Savetovanje agronoma na Zlatiboru 2015

49. Savetovanje agronoma na Zlatiboru 2015 U Organizaciji Instituta za ratarstvo i povrtarstvo i Poljoprivrednog fakulteta iz Novog Sada, od...

02/09/2016
Slatki izazov za buduće poslastičare

Slatki izazov za buduće poslastičare

DIJAMANT NAGRAĐUJE NAJBOLJEG MATURANTA VISOKE HOTELIJERSKE ŠKOLE Kompanija Dijamant novčano će nagraditi studenta završne godine gastonomije “Visoke hotelijerske škole” u...

28/06/2016
75 godina tradicije i kvaliteta

75 godina tradicije i kvaliteta

Jestivo rafinisano ulje suncokreta proizvodi se u pogonima kompanije Dijamant još od davne 1938. godine. Jestivo rafinisano ulje suncokreta proizvodi...

19/12/2016

Najlepše torte za decu bez roditeljskog staranja

DIJAMANT PODRŽAO HUMANITARNU MANIFESTACIJU “NAJ-TORTE” Beograd, 10.11.2014.  Kompanija „Dijamant“ je podržala najslađu humanitarnu manifestaciju “Naj-torte” koju tradicionalno, već 25. godina...

19/12/2016
NOVO – Dijamant sa maslacem!

NOVO – Dijamant sa maslacem!

NOVI UKUS VAŠEG OMILJENOG MARGARINA – DIJAMANT S MASLACEM. Osluškujući potrebe i želje kulinarskih pefrekcionista i potrošača, koji u kuvanju...

19/12/2016