Vesti

Slatki izazov za buduće poslastičare

Slatki izazov za buduće poslastičare

DIJAMANT NAGRAĐUJE NAJBOLJEG MATURANTA VISOKE HOTELIJERSKE ŠKOLE Kompanija Dijamant novčano će nagraditi studenta završne godine gastonomije “Visoke hotelijerske škole” u...

28/06/2016
75 godina tradicije i kvaliteta

75 godina tradicije i kvaliteta

Jestivo rafinisano ulje suncokreta proizvodi se u pogonima kompanije Dijamant još od davne 1938. godine. Jestivo rafinisano ulje suncokreta proizvodi...

19/12/2016

Najlepše torte za decu bez roditeljskog staranja

DIJAMANT PODRŽAO HUMANITARNU MANIFESTACIJU “NAJ-TORTE” Beograd, 10.11.2014.  Kompanija „Dijamant“ je podržala najslađu humanitarnu manifestaciju “Naj-torte” koju tradicionalno, već 25. godina...

19/12/2016
NOVO – Dijamant sa maslacem!

NOVO – Dijamant sa maslacem!

NOVI UKUS VAŠEG OMILJENOG MARGARINA – DIJAMANT S MASLACEM. Osluškujući potrebe i želje kulinarskih pefrekcionista i potrošača, koji u kuvanju...

19/12/2016

Dijamant uz košarkaše “Proleter” Zrenjanin

Kompanija Dijamant i Košarkaški klub ‘Proleter’ potpisali su jednogodišnji ugovor vredan 2 miliona dinara. Zrenjanin, 21.oktobar 2014. –  Kompanija Dijamant...

04/07/2016

Dijamant na 21.susretu nutricionista

Društvo za ishranu Srbije organizovalo je u Beogradu 21. Susret nutricionista, pod nazivom “Novi trendovi u ishrani“. Beograd, 3.10.2014. Društvo...

19/12/2016
Majonez Lemon – NOVO iz Dijamanta.

Majonez Lemon – NOVO iz Dijamanta.

Iz kompanije Dijamant stižu lepe vesti za sve ljubitelje majoneza. Nastavljajući tradiciju širenja palete svojih proizvoda na domaćem tržištu, nakon...

19/12/2016

Dijamant ekstradevičansko maslinovo ulje – Novo iz Dijamanta

Ukus mediterana svakog dana Maslinovo ulje osnovna je namirnica i nezaobilazni dio mediteranske prehrane. Nije svako maslinovo ulje jednako kvalitetno....

19/12/2016