Najlepše torte za decu bez roditeljskog staranja

DIJAMANT PODRŽAO HUMANITARNU MANIFESTACIJU “NAJ-TORTE”

Beograd, 10.11.2014.  Kompanija „Dijamant“ je podržala najslađu humanitarnu manifestaciju “Naj-torte” koju tradicionalno, već 25. godina organizuje Fondacija humanosti “Večernjih novosti”. U ovom čarobnom carstvu poslastica, takmičilo se 300 žena iz Srbije koje su napravile torte najrazličitijih oblika, ukusa i boja i na taj način obradovale brojne mališane iz domova za nezbrinutu decu na području Beograda i Pančeva.

Maštovitost recepata, ideja i boja inspirisanih decom i njihovim interesovanjima, od najrazličitijih motiva iz bajki do aktuelnih junaka crtanih filmova, još jednom je dokazala koliko je malo potrebno da se izmami osmeh i probudi nada dece bez roditeljskog staranja. Iako je stručni žiri nagradio najbolje učesnike, pobeđenih nije bilo, jer su pobedili svi oni koji su se odazvali ovoj humanoj akciji sa ciljem da se štićenicima pokaže da neko misli na njih.

„Dijamant“ je sve učesnice ove plemenite tortijade darivao poklon paketima novih Dijamant margarina – „Dijamant sa aromom ruma“ i „Dijamant sa maslacem“. U susret praznicima, ovi proizvodi će im omogućiti da se u potpunosti prepuste uživanju u kulinarskim čarolijama i isprobaju nove kulinarske tajne koje ti ukusi kriju. Velikodušnost je upravo u malim stvarima zato će kompanija “Dijamant”, koja već pet godina učestvuje u ovoj humanitarnoj akciji i ubuduće će nastaviti da pruža podršku onima kojima je najpotrebnija.

Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]