Marija Savić Srećković – zaštitno lice Dobro jutro Fit margarina

Marija Savić Srećković – zaštitno lice Dobro jutro Fit margarina

Na konferenciji za novinare, održanoj 10.10. 2013. godine, u Beogradu, predstavljen je novi Dobro jutro Fit margarin, i njegovo zaštitno lice Marija Savić – Srećković.

Kompanija Dijamant je u cilju edukacije i stimulisanja građana, da se hrane pravilno i budu fizički aktivni, organizovala projekat FIT PLAN u kojem učestvuju dr Tatjana Mraović i fitnes instruktorka Marija  Savić Srećković. Ovaj projekat obićiće četiri grada Srbije i pružiće gratis fitnes časove i savete o zdravoj ishrani svima koji žele da unaprede svoje zdravlje.

„Promenom svesti i odricanjem od štetnih navika možemo drastično da unapredimo odnos prema sebi i drugima. FIT PLAN je projekat koji će podsetit naše sugrađane da svaki dan mogu da naprave dobar izbor za svoje zdravlje. Pravilna ishrana,  kretanje, vežbanje, pozitivne misli, moji su recepti za zdrav i srećan život“ – rekla je Marija  Savić Srećković najavljujući projekat FIT PLAN.

Kao stučnjak za ishranu dr Tatjana Mraović, specijalista higijene i dijetolog VMA, ovom prilikom istakla je značaj kalcijuma i vitamina A D i E koje sadrži Fit margarin. „Pored toga što ulazi u sastav kostiju, kalcijum je važan za aktivaciju mnogih enzima i hormona u organizmu. FIT sadrži vitamine A i D koji pospešuju mnoge metaboličke procese, kao i vitamin E koji doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.“- istakla je dr Mraović i dodala da sa Fit margarinom imamo proizvod koji zadovoljava energetske i nutritivne elemente zdrave ishrane, pa ćemo pazeći na zdravlje, od sada moći da uživamo i u ukusnim zalogajima.

Više o Fit planu možete saznati, ako nam se pridružite u sledećim gradovima:

12.10. 2013. Novi Sad  TC “Bazar” 17-20h.

13.10. 2013. Beograd TC “Delta city” 17-20h.

18.10. 2013. Beograd TC “Ušće” 18-21h.

20.10. 2013. Kragujevac TC “Plaza” 17-20h.

27.10. 2013. Niš TC “Forum” 17-20h.

Čekamo Vas!

Ocenite članak
[Ukupno: 1 Prosečno: 3]