Kuvanje i zabava – VIP Natkuvavanje

Kuvanje i zabava – VIP Natkuvavanje

U jakoj konkurenciji šarmantna glumica osvojila je prvo mesto na kulinarskom takmičenju poznatih

Jelena Gavrilović pobednica drugog Story VIP natkuvavanja

Proteklog vikenda magazin Story održao je u Ušće šoping centru takmičenje poznatih u kuvanju, u saradnji s prijateljima projekta – Dijamant, Moja Kravica Kuhinjica i Plazma. Takmičari su imali zadatak da od unapred odabranih namirnica pripreme predjelo, glavno jelo i desert u zadatom vremenskom roku.

Za tim Dijamanta kuvala je talentovana glumica Jelena Gavrilović, za ekipu Plazme nastupila je pop pevačica Tijana Dapčević kojoj je pomagao sin Vuk, dok je za Moju Kravicu Kuhinjicu kuvala voditeljka Rada Radenović s Nevenom Martinović, PR menadžerom Konfluensa. S druge strane, žiri pred kojim je bio izazov da proba i oceni svako jelo naših takmičara, činili su diva srpskog glumišta Gorica Popović, zatim Sandra Calić iz Harmonija keteringa i Nemanja Pajić, glavni i odgovorni urednik magazina Story. Svojim dosetkama prisutne je zabavljao voditelj Vladimir Đorđević.

Nakon što je degustirao pripremljene delikatese, žiri je doneo odluku da je pobednica drugog Story VIP natkuvavanja Jelena Gavrilović, dok su Tijana Dapčević i Rada Radenović dobile pohvale za pokazano kulinarsko umeće.

Svi učesnici nagrađeni su poklon-paketima sponzora događaja Dijamant, Moja Kravica Kuhinjica i Plazma. Takođe, osvojili su vikend za dvoje u hotelu Solaris Resort u Vrnjačkoj banji.

Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]