Kompanija Dijamant 13. put zaredom dobitnik priznanja „Moj izbor“

Kompanija Dijamant 13. put zaredom dobitnik priznanja „Moj izbor“

Kompanija Dijamant 13. put zaredom dobitnik priznanja „Moj izbor“

Kompanija Dijamant, dokazani lider u industriji jestivih ulja, margarina i majoneza, dobitnik je priznanja „Moj izbor“ u kategoriji „Ulje, prilozi i prelivi“, 13. put zaredom. Nagradu dodeljuje udruženje „Moja Srbija“ na osnovu glasova potrošača, sa ciljem podsticanja razvoja domaće proizvodnje i promocije kvaliteta domaćih proizvoda i brendova.

„Za nas u Dijamantu, ova nagrada je od posebnog značaja, jer dolazi od potrošača, koji su i u fokusu naše poslovne strategije već 85 godina, koliko kompanija posluje. Ujedno, potvrda je kvaliteta proizvoda i profesionalnog nastupa, koje karakteriše doslednost i odgovornost prema tržištu. Izuzetno smo ponosni na višedecenijsku tradiciju i podršku potrošača koja nas obavezuje da se i dalje razvijamo i unapređujemo naš portfolio“, izjavio je Filippos Nanopoulos, direktor marketinga i razvoja kompanije Dijamant, i izrazio uverenje da će i u narednim godinama Dijamant ostati omiljeni proizvođač i prvi izbor potrošača Srbije.

Dodela priznanja „Moj izbor“ organizuje se u sklopu kampanje „Najbolje u Srbiji“, a ove godine u konkurenciji se našlo više od 1000 domaćih proizvoda i brendova svrstanih u 27 kategorija. Među nominovanima, Dijamant se izdvojio kvalitetom proizvoda, što je rezultat pažljivog odabira sirovina i primene savremenih tehnoloških procesa u prehrambenoj industriji. Kao članica Fortenova grupe, kompanija konstantno ulaže u proizvodne procese i širenje kapaciteta fabrike, kako bi ostala sinonim za kvalitet i učvrstila lidersku poziciju u regionu.

Ocenite članak
[Ukupno: 2 Prosečno: 3]