Kikindski mlin ove godine obeležava 160 godina uspešnog poslovanja

Kikindski mlin ove godine obeležava 160 godina uspešnog poslovanja

Kikindski mlin ove godine obeležava 160 godina uspešnog poslovanja

Osnovan još 1862., Kikindski mlin ove godine obeležava veliki jubilej – 160 godina uspešnog poslovanja pa nosi titulu jednog od najstarijih preduzeća u regionu. Ujedno, od početka 2022. Kikindski mlin je i zvanično postao jedan od brendova kompanije Dijamant. što će dodatno osnažiti njegovu tržišnu poziciju i otvoriti novo poglavlje u njegovom poslovanju.

Tokom svoje duge istorije Kikindski mlin je kontinuirano održavao visok nivo kvalitete svojih proizvoda i time stekao reputaciju i ugled koji ga danas čine sinonimom za kvalitet, iskustvo, tradiciju i inovacije za proizvode iz mlinske industrije. Takav je pristup rezultirao proizvodnim portfoliom koji sadrži nekoliko vrsta brašna – tipska pšenična brašna, namenska pšenična brašna za pekarsku i konditorsku industriju, pšenični griz i testenine La Perfetta kao i integralno pšenično brašno, polubelo pšenično brašno tip 850, crno pšenično brašno tip 1100 i namensko brašno za bureke i pite, a nedavno su na rafove maloprodajnih lokala stigli novi oblici testenine Tagliatelle, Slova, Zvezdice i Špagetine, koji su potvrđuju posvećenost Kikindskog mlina praćenju zahteva tržišta za stalnim razvojem novih proizvoda.  

Kikindski mlin ujedno i pruža usluge usluga skladištenja, čuvanja i prerade pšenice kao i uslužnog skladištenja i sušenja ostale merkantilne robe (suncokret, soja, kukuruz), a svojim nadaleko poznatim sistemom kvaliteta, zadovoljava sve zahteve u očuvanju sirovina za mlinsku, pekarsku, konditorsku i uljarsku industriju.

Takvim svojim pristupom poslovanju Kikindski mlin se u potpunosti uklapa u poslovnu filozofiju Dijamanta, kompanije koja je kao tržišni lider jednako tako prepoznatljiva po svojoj inovativnosti, razvijanju kategorija i novih proizvoda i čija ponuda besprekorno kvalitetnih i zdravstveno ispravnih proizvoda zadovoljava sve potrebe potrošača.

Ocenite članak
[Ukupno: 5 Prosečno: 5]