Kako to naša jela govore umesto nas?

Kako to naša jela govore umesto nas?

Dijamantove priče koje će vas dirnuti i nasmejati

Svaki kuvar beleži sastojke i korake, ponekad i priliku za koju se jela spremaju. Ali, recepti koji iz njih nastaju nisu samo uputstva koje treba ispratiti, već mnogo više od toga. Bakino testo zauvek znači neizmernu ljubav, a mamina krempita ima ukus povratka kući. Kako je često nemoguće da stavimo sva osećanja u recept, mi smo odlučili da zabeležimo neizgovorena značenja naše kuhinje i prikupimo ih na jednom mestu

Pogledajte kratak video koji smo mi zabeležili u našem restoranu emocija.

Sigurno smo da vas je ovaj video dirnuo, inspirisao i da ste se pronašli u nekoj od priča. Posetite usvesemesa.rs i podelite svoje sećanje ili porodičnu priču koju vezujete uz omiljeno jelo i dopustite drugim pričama da vas dirnu i nasmeju!

Najbolje priče nagradićemo vrednim poklonima koji će se umešati u vašu kuhinju i pomoći u pripremi omiljenih recepata.

Pratite sve objave i naše priče na Dijamant zvaničnim Facebook i Instagram stranicama.

Za pripremu ukusnih jela od kojih cela kuća zamiriše, potrebna je ljubav, posvećenost, inspiracija i još jedan neizostavan sastojak. To je Dijamantov margarin koji decenijama predstavlja saveznika zbog kojeg se vaši recepti pamte, i zbog kojih se drage osobe sa nestrpljenjem vraćaju u vašu kuhinju, koja pored dobrih jela – budi emocije. Možda jer se #usvesemesaljubav.

Ocenite članak
[Ukupno: 1 Prosečno: 5]