Dobro jutro na dohvat ruke

Dobro jutro na dohvat ruke

Dobro jutro. Da, tako se zovem. A kako ljudi uglavnom ne mogu da zamisle svoj doručak bez mene, sada sam rešio da budem dostupniji nego ikada

Ovaj proizvod vremenom je postao od onih bez koga je teško zamisliti doručak i to kada je reč o svim generacijama. Porodično jutro često je nezamislivo bez ovog sastojka, a to mišljenje najčešće dele njihovi članovi svih uzrasta. Margarin Dobro jutro nastao je 1980. godine i to je jedan od proizvoda sa najdužom tradicijom u portfoliju kompanije Dijamant.

Ovog puta, više od dvadeset godina kasnije, Dobro jutro vam na raspolaganje stavlja više vremena za dobrojutarnje užitke i to sa prepoznatljivo dobrim, najprodavanijim margarinom u Dijet verziji koji ćete pronaći u specijalnom pakovanju.

Dobro jutro je danas proizvod prepoznatljiv po održanom kvalitetu, a osluškivanjem potreba potrošača u ponudi su se našle i njegove varijacije, baš kakva je Dobro jutro Dijet, sa manjim procentom masti.

Tako je baš ovo dobra prilika da vas podsetimo da ovog vikenda odvojite jutro za svoju porodicu, miris vrućeg hleba i vaš omiljeni namaz, posebno kada je vaš omiljeni margarin dostupan po 20% nižoj ceni. Setite se da sreću čine male stvari i nastavite sa tradicijom koja je, verujemo, i pre nekoliko decenija svako vaše jutro činila dobrim.

Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]