Dijamant opremio tri igrališta u Zrenjaninskim vrtićima

Dijamant nastavlja akciju uređenja dečijih vrtića “Za lepše detinjstvo” započetu 2011. godine.

Zrenjanin, 11.9.2014. “Dijamant”, kao društveno odgovorna kompanija nastavila je akciju uređenja dečijih vrtića “Za lepše detinjstvo” započetu 2011. godine. Tim povodom gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i generalna direktorica kompanije “Dijamant” Slavica Kešelj u četvrtak, 11. septembra, svečano su otvorili igrališta vrtića “Vila”, “Neven” i “Crvenkapa” koja su opremljena novim spravama za igru.

U dogovoru sa Predškolskom ustanovom “Zrenjanin”, najveća uljara na Balkanu i lider u proizvodnji suncokretovog ulja, margarina i majoneza u Srbiji, opremila je tri igrališta koja su dobila nove tobogane sa kulom i peščanikom, klackalice i ljuljaške u vrednosti od blizu milion dinara.

Dečiji hor iz vrtića “Vila” i “Crvenkapa” svojom pesmom i grajom ulepšao je ovaj događaj. Zajedno sa gradonačelnikom Zrenjanina Čedomirom Janjićem i  direktoricom “Dijamanta” Slavicom Kešelj deca su simbolično pustila balone u vazduh i tako svečano otvorila igrališta u kojima će zahvaljujući ovoj kompaniji imati mogućnost da se igraju na novim spravama i provedu najbezbrižnije i najlepše dane svog detinjstva.

Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]