Dijamant na Nišvilu

Dijamant na Nišvilu

Kompanija Dijamant će ove godine sa ponosom izraziti podršku jednom od najvećih džez festivala u Evropi, festivalu Nišville, koji tradicionalno obeležava početak avgusta u Nišu i okuplja vrhunske svetske muzičare.

Naša kompanija će 12, 13. i 14. avgusta, od 18 do 23 časa, dodatno vedriti atmosferu otvorenim štandom za posetioce ove fenomenalne manifestacije.

Ovaj proslavljeni festival među najznačajnijim ciljevima ima afirmaciju mladih, talentovanih muzičara koji se predstavljaju na Museum Youth stage-u, na samom ulazu u tvrđavu.

U našoj kompaniji razvili smo ideju da svakom novom proizvodu treba pružiti šansu da „zasija“, jer će možda baš on postati začetnik nove tradicije, kao i njegovi prethodnici. Odlučili smo da ostanemo verni svojoj tradiciji i nastavimo da podržavamo mlade ljude koji nastoje da „začine“ ovaj festival svojim umećem i postanu njegov neizostavni deo.

Radoznalim i ogladnelim ljubiteljima sjajne muzike, na raspolaganju će biti naši proizvodi koji pružaju dodatni užitak i potpuni ugođaj.

Vidimo se u Nišu da razbudimo zajedno čula sluha, ukusa i mirisa!

Koji si ti muzički pravac?

Odgovori na sva pitanja, i saznaj koji muzički žanr najviše odgovara tvojoj ličnosti!
Rezultat podeli na story i pokupi svoj poklon paket na našem štandu na Nišville festivalu, bilo kada u periodu od 12. do 14. avgusta, od 18:00h do 23:00h!
—-
P.S. Nemoj da zaboraviš da nas taguješ (@dijamant.rs) kako bismo videli tvoj story 😁

Pravila učestvovanja u aktivaciji možeš pogledati ovde.

Odigraj kviz

Pratite nas i na instagramu

Poseti profil
Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]