Dijamant na još jednoj tortijadi, ovog puta Jagodina

Dijamant na još jednoj tortijadi, ovog puta Jagodina

U subotu 16.04.2016. održana je X po redu Internacionalna Humanitarna Tortijada u Jagodini u organizaciji udruženja „Slatki osmeh“, a kompanija Dijamant je i ovog puta bila generalni sponzor.

Torte su pristigle iz svih krajeva Srbije, kao i inostranstva. Preko 150 šarenih i ukusnih torta se našlo se na jednom mestu, a posetioci su mogli samo da uživaju.

Izbor za najlepšu je bio težak, jer je konkurencija bila velika, tako da su mnoge učesnice bile nagrađene u različitim kategorijama. Dijamant je za svaku učesnicu i pobednice obezbedio prigodne poklone.

I ove godine torte su podeljene udruženjima Sigurna kuća, Udruženje sa posebnim potrebama „NADA“ Paraćin, Manastir SVETA PETKA, Gerontološki centar „Jagodina“, Društvo za pomoć osobama sa posebnim potrebama, Centar za dnevni boravak dece i omladine sa autizmom, Crveni krst Jagodina, Savez slepih, Deca sa cerebralnom paralizom, Centar za samostalni život invalida Srbije, Udruženje dijaliziranih i transplantiranih bubrežnih invalida , Međuopštinska organizacija saveza gluvih i nagluvih, Udruženje Multipleks skleroza, Romski centar „Oaza“, Porodice sa četvoro i više dece, Udruženje dece sa Down-ovim sindromom, Udruženje ratnih vojnih invalida, Dnevni boravak za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju, Udruženje DCP.


Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]