Dijamant majonez i kečap – glavne face čukaričke roštiljijade 2016

Formulu za nezaboravnu zabavu čine pravo društvo, dobar ritam i pažljivo odabrano posluženje. Upravo zbog toga su Dijamant majonez i kečap bili glavni akteri gurmanluka na 7. Čukaričkoj roštiljijadi, održanoj na piknik terenu Ade Ciganlije, na kojoj je učestvovalo 80 takmičarskih ekipa iz svih krajeva Srbije.

U okviru Čukaričke roštiljijade ove godine ispečeno je čak 500kg mesa. Kompanija Dijamant je postala tradicionalni prijatelj ove manifestacije jer ćevapi, pljeskavice, šnicle, kobasice na žaru, baš kao ni povrće i salate ne bi imali potpun ukus bez majoneza i kečapa. Dokaz za to jeste da je potrošeno više od 75kg ovih proizvoda. Bez obzira na to da li volite klasiku, blagi ukus ili ste ljubitelj ljutog, Dijamant ima u ponudi sve – od Classic majoneza, Premium linije majoneza sa različitim ukusima: slaninice, limuna, jogurta i mladog luka, do kečapa koji je već poznat kao najbolji aksesoar ne samo krompirića, već i mesa sa roštilja.

Uvek je dobra odluka provesti vikend sa prijateljima i porodicom u prirodi i druženju! Još ako je tu i dobar zalogaj uz Dijamant, pun pogodak!

Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]