Trouglići sa brusnicom

By Suzana Mitic  

November 23, 2017

Zanimljiva i neodoljiva kombinacija !

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 5 mins
  • Yields: 4 porcije

Directions

U posudu staviti med,šećer i margarin.Na tihoj vatri zagrevati dok se ne otopi.Kad se otopi da vri 2-3 minuta.Dodati i čokoladu da se i ona otopi.Skinuti sa ringle pa dodati mleven keks,brusnicu i suvo grožđe.Sve lepo slediniti i sipati u pleh okvirno 20x25.Pustiti da se ohladi pa napraviti glazuru.

Otopiti na pari čokoladu sa uljem pa preliti ceo kolač.Posuti šećernim perlama.Ohladiti.

Po želji možete seći trougliće ili štanglice.Izbor je vaš !

Prijatno !

Ingredients

5 kašika meda

5 kašika šećer

250 gr Dijamant margarin

200 gr bele čokolade

200 gr mleven keks

100 gr brusnica

50 gr suvo grožđe

Za glazuru :

100 gr čokolade

4 kašika Dijamant ulja

10 gr šećerne perlice

00:00
Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]