

Tost torta
May 24, 2018
da uživate u svakom zalogaju....
- Prep: 15 mins
- Cook: 20 mins
- Yields: Vise porcija
Directions
Ispohovati tikvice ... umutiti jaja i malo osoliti . Tikvice seći ili na kolutove ili po dužini posoliti ih uvaljati u brašno pa u umućena jaja pa u prezle i pržiti na ulju da dobiju zlatnu boju....Ohladiti ih ....
Krem sir,sitan sir,majonez i pavlaku lagano varjačom izmešati.
Fil podeliti na pola pa u jedan deo dodati kečap. Filovati:
4 tost hleba poredjati pa premazati crvenim filom preko fila poredjati pohovane tikvice, preko tikvica beli fil. Zatim ponovo red tost hleba pa preko tosta crveni fil pa poredjati šunkaricu pa beli fil. Opet treći red tosta i premazati sa ostatkom fila (ako ga nema dovoljno onda sastaviti dve kašike kisele pavlake sa 2 kašike majoneza i osoliti)....i izrendati kačkavalj...
Dekorisati po želji....
Ingredients
1 pakovanje Tost hleba
200 g.krem sira
200 g.sitnog sira
100 g.majoneza
1 čaša kisele pavlake(manja)
100 g.kačkavalja
100 g.tanko sečene praške šunke
4 kašike Dijamant kečapa
Za pohovanje tikvica:
2 jaja
100 g. prezle
100 g. brašna Naše zrno
2 manje tikvice