Evo najukusnijeg letnjeg deserta - mirisan i neodoljiv
Prep: 1 hr
Cook: 20 mins
Yields: 4 tanjira
Directions
Zamesiti testo od navedenih sastojaka ,umotati ga u foliju i ostaviti pola sata u frižideru.
Za to vreme pripremiti nadev od malina.
Maline posuti šećerom, dodati cimet i i kuvati 20-ak minuta da se malo zgusne i zatim ostaviti na stranu da se ohladi.
Testo razviti u tanku koru , oblika po želji (odvojiti malo testa za dekoraciju) pa uz pomoć oklagije prebaciti testo u podmazan kalup (možete staviti i papir za pečenje) i izbockati viljuškom na par mesta.
Preko kore rasporediti prohlađeni fil od malina, pa staviti dekoraciju od preostalog testa (modlicama izvaditi srca, cvetiće….).
Peći u zagrejanoj rerni na 180 C da blago porumeni oko 30 minuta.
Kada se prohladi, posuti šećerom u prahu pre služenja.