Directions
Skušu staviti u pleh, posuti sa malo ulja, i ispeći u rerni na 180°C 10min. Ostaviti da se ohladi.
Iseći voće i povrće, dodati majonez i mariniranu skušu. Začiniti solju i biberom i lagano sve pomešati.
Od svih sastojaka napraviti marinadu i njome preliti ohlađenu pečenu skušu koju predhodno usitnimo rukama. Dobro promešati i ostaviti sa strane.
Servirati na tanjir prvo salatu od voća i povrća pa preko nje mariniranu skušu.
Dekorisati rukolom i čeri paradajzom.
Ingredients
400g marinirane skuše
MARINADA:
Sok od ½ limuna
½ dl ulja
So
1 kašičica Dijamant rena
1 kašika sitno seckanog korijandera
SALATA
150g kuvanog krompira isečenog na kocke
1 zelena kruška isečena na trouglove
1 glavica crnog luka isečena na rebarca
2 čena belog luka sitno seckana
4 kisela krastavčića sečena na kolutove
1 jabuka isečena na tanke kriške
50g Dijamant Light majoneza
So i biber
50g rukole
3-4 čeri paradajza