Ružice - Dijamant

Ružice

By Danijela  

January 24, 2019

Tako divno mirišu, a ukus je fenomenalan!

  • Prep: 25 mins
  • Cook: 35 mins
  • Yields: 5 osoba

Directions

Umutiti jaja, dodati kiselu vodu, ulje i so. Izmešati. Dodati 150 g sira.

Kore podeli na pola. Za dva rolata. Ja sam imala 16 kora. Za svaki rolat po 8 kora. Staviti prvu koru premazati filom 4-5 kašika. Preko staviti drugu koru, namazati filom. Tako redom slagati kore i mazati filom.

Poslednju 8-mu koru premazati filom i posuti na krajeve 50 g sira.

Umotati u rolat.Rolat iseći na komade debljine 2 prsta. Tako isto odradeti i sa drugom polovinom kora.

Redjati ružice u podmazanom plehu. Ružice premazati ostatkom fila i posuti susamom.

Peći na 220 C oko 35 minuta. Služiti tople ružice uz dodatak jogurta ili kiselog mleka.

Prijatno!

Ingredients

500 g gotovih kora za pite

3 jajeta

300 ml kisele vode

80 ml dijamant ulja

250 g sira

malo soli

50 g susama

00:00