Ruska Skuša

By dijamant  

November 17, 2017

Ovo je jako ukusna obrok salata, može biti posna, može biti mrsna, spoj sastojaka je jedno novo iskustvo koje će se svideti i biračima. Kad kuvate krompir pazite da se ne prekuva, ostalo povrće isseckajte na komade slične veličine. Ribu nemojte prepeći, neka ostane mekana i sočna.

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 10 mins
  • Yields: 4 porcije

Directions

RIBA

Sukšu saviti u pleh, preliti sa malo ulja, posoliti i pobiberiti. Peći na 180°C 10min. Ostaviti da se ohladi.

U posudu za mešanje dodati kuvan krompir, seckan crni luk, seckana očišćena jabuka, seckana očišćena kruška, seckani krastavac, seckan beli luk i majonez, začine, sirće, dobro promešati. Na kraju dodati skušu usitnjenu i očišćenu od kože.

TOST

Dobro promešati svaki prepečeni tost hleb premazati margarinom tanko dok je topao, pa potom naneti salatu Rusku skušu.

Ingredients

120g kuvanog krompira

85g kruške

85g crvenog luka

Dva čena belog luka

55g kiselih krastavaca (Dijamant)

85g jabuke

90g majoneza Dijamant clasic ili Light za posno jelo

25ml vinskog sirćeta Dijamant

So i biber

Klasik margarin Dobro jutro ili Dijet za posan obrok

Tost hleb

00:00
Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]